לןגן

מטבוחה

מאת: Inna Bauman, פורסם: 06/03/2016 | 08:06

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף את העגבניות לחתוך לרבעים ולהוציא (בעזרת סכין) את החלק הלבן הקשה שבמרכז לקצוץ לקוביות קטנות לשרוף פלפל חריף על להבה ולקלף לטגן עגבניות בשמן על להבה נמוכה בערך 40 דקות. תוך כדי הטיגון ניתן לזרז ע״י מעיכה העגבניות בעזרת מועך פירה. לאחר 40 דקות להוסיף את הפלפל כשהוא קצוץ לקוביות קטנות, את הפפריקה, המלח ועוד שמן לפי הצורך ולבשל בערך חצי שעה נוספת. למעוך את שיני השום פנימה ולבשל עוד 5 דקות. לצנן ולאכול בתאבון.