לןגן

לביבות

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 21/04/2015 | 17:48
לביבות

תקציר המתכון: לביבות משודרגות..של חברתי ליאת עובדיה האלופה...כמה טעים..וכמה קל להכנה!!!!!!!

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 3 תפוחי אדמה עם הקליפה לרכך עשר דקות במיקרו בתוך שקית ניילון...לקרר ולקלף...למעוך לפירה....להוסיף 3/4 כוס קמח.. כוס חד פעמי...קרה...חצי ביצה טרופה....ותבלינים.. אני שמתי כורכום מלח ופלפל שחור....אני הוספתי גם פטרוזיליה קצוצה...התערובת צריכה להיות כמו בצק.. במחבת לטגן פטריות קצוצות ובצל עם מלח ופלפל...לקרר...ביד משומנת לקחת חתיכה מתערובת תפוח האדמה לשטח.. לשים כפית מהמלית.. לסגור ולכדרר בין שתי הידיים...לכדור עגול...לטבול בקמח או פרורי לחם...ולטגן בשמן לא עמוק...!!!