לןגן

ספגטי מוקרם בתנור

מאת: סטלה פסטרנק, פורסם: 05/03/2016 | 17:29
ספגטי מוקרם בתנור

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת גדולה מטגנים בצל עד להזהבה. מוסיפים את השום והפטריות עד להשחמה. מוסיפים את השמנת לבישול ואת התבלינים. מרתיחים ומוסיפים חצי מכמות הגבינה ומערבבים עד שהגבינה נמסה ומכבים. לוקחים תבנית מרובעת עם נייר אפיה. שמים את הספגטי ושופכים את כל התערובת לכיסוי. מפזרים את חצי הגבינה הנותרה מעל הכל. שמים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות בקומה התחתונה בתנור ל20 דק או עד שמזהיב