קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
מחלקים את הכרובית ומבשלים במי מלח עד לריכוך ומקררים. קוצצים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות. בקערה שמים את הכרובית ומועכים למחית, מוסיפים את הבצל המטוגן ומערבבים, מוסיפים את התבלינים מערבבים, מוסיפים את הביצה ופירורי לחם ומערבבים לעיסה אחידה. מחממים שמן במחבת להכין כדורי קציצות ולטגן את הקציצות עד להזהבה. טיפ: לאחר שמרסקים את הכרובית למחית שמים במסננת למשך רבע שעה עד שכל המים ירדו.