לןגן

קרואסון שמרים קשקבל

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 21/04/2015 | 16:59
קרואסון שמרים קשקבל

תקציר המתכון: קרואסון שמרים...במילוי קשקבל ומגורדת..אמאאאא...כמה פריך !!!! ולא יבש!!!!..והכי חשוב בצק נוח וקל!!!!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 24, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חצי קילו קמח....כף שמרים יבשים או חצי שקית שמרית...שליש כוס שמן רגיל ...כוס מים...כפית סוכר לערבב הכל ולהוסיף כפית מלח...אם הבצק דביק להוסיף טיפה קמח...אם הוא יבש להוסיף טיפה מים הכל בהדרגה.. לא למהר.. לבדוק אחרי כמה דקות לישה....לכסות להתפיח עד הכפלת נפח...לחלק לשתיים.. לרדד לעיגול דק...לשים גבינות קשקבל עמק מלוחה.. מה שאתם רוצים קרוב לשוליי הבצק....לחתוך משולשים לגלגל לקרואסון ..לתת תפיחה עוד ארבעים דקות...למרוח ביצה וגבינה מעל ולתנור מחומם מראש על 200..להוציא שמזהיב...