לןגן

חלה/לחמניות-עידן כהן

מאת: ronit , פורסם: 05/03/2016 | 09:54

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 3, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכניסים את כל המצרכים לקערת המיקסר, למעט המלח, ולשים כ-10 דקות במהירות איטית לקבלת בצק חלק.

  2. מוסיפים את המלח ולשים עוד דקה.

  3. מכסים את הבצק במגבת לח ומתפיחים כשעה.

  4. מחלקים את הבצק ל-9 חלקים שוים ויוצרים 9 כדורים. מניחים על שולחן העבודה , מכסים במגבת ומתפיחים עוד 15 דקות.

  5. יוצרים מהכדורים גלילים מוארכים וקולים צמה מכל 3 גלילים.

  6. מתפיחים את החלות 45 דקות.

  7. מגרשים בביצה ומפזרים שומשום/פרג ואופים 180 מעלות 30 דקות להזהבה.