לןגן

פילה דג בפסטו

מאת: ורד דרור, פורסם: 05/03/2016 | 09:09
פילה דג בפסטו

תקציר המתכון: הכנתי עם לברק, אמנון ונסיכת הנילוס יצא טעים עם שלשת הסוגים. מנה קלה להכנה ומעודנת בטעמה.

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להניח את פילה הדג בתבנית על נייר אפייה.

  2. לסחוט מיץ מ-3 הלימונים ולשפוך מעל הדגים, לפזר מעל מעט מלח גס, את שמן הזית והסוכר לכסות בניילון נצמד ולהניח במקרר כשעה.

  3. למרוח פסטו על כל יחידת דג בכמות הרצויה.

  4. לאפות בתנור לא מכוסה כ-20 דק'.

  5. לשים לב לא לאפות יותר מדי שלא יתייבש.

  6. מנה קלה להכנה ומעודנת בטעמה.