לןגן

פסטה ברוטב אלפרדו עם בייבי מוצרלה ופטה

מאת: סטלה פסטרנק, פורסם: 03/03/2016 | 15:20
פסטה ברוטב אלפרדו עם בייבי מוצרלה ופטה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים סיר שמים את החמאה. כשהיא נמסה מטגנים את הבצל להזהבה, מוסיפים את השום והפטריות ומשחימים. מוסיפים את השמנת לבישול והתבלינים. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הבייבי מוצרלה. מוסיפים את הפסטה, מערבבים הכל לאיחוד ומוסיפים את הפטה מעל הכל, מערבבים ומגישים