פסטה ברוטב אלפרדו עם בייבי מוצרלה ופטה
מאת: סטלה פסטרנק, פורסם: 03/03/2016 | 15:20
קטגוריה: פסטה,
מספר מנות: 4,
זמן הכנה: 20 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 יחידה מלח
-
1 יחידה פלפל
-
2 חבילה בייבי מוצרלה
-
50 גרם גבינת פטה מגורדת
-
2 יחידה בצלים חתוכים לרצועות
-
2 קופסא פטריות שמפיניון חתוכות
-
5 שן שום כתוש
-
1 חבילה פסטה מסולסלת מבושלת
-
500 מיליליטר שמנת לבישול
-
1 כף מרק עוף פרווה
-
2 כף מרק פטריות
-
1 כפית תערובת איטלקי
-
1 כפית אורגנו
-
1 כפית אבקת שום
-
20 גרם חמאה
אופן הכנה
-
לוקחים סיר שמים את החמאה. כשהיא נמסה מטגנים את הבצל להזהבה, מוסיפים את השום והפטריות ומשחימים. מוסיפים את השמנת לבישול והתבלינים. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הבייבי מוצרלה. מוסיפים את הפסטה, מערבבים הכל לאיחוד ומוסיפים את הפטה מעל הכל, מערבבים ומגישים