לןגן

מוס אישי בציפוי שוקולד

מאת: מלכי בודיק, פורסם: 02/03/2016 | 13:09
מוס אישי בציפוי שוקולד

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 3 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להמיס 200 גרם שוקולד חלב ולצפות תבנית 6 שקעים סיליקון ולשים במקפיא. להמיס 200 גרם שוקולד לבן ולצפות תבנית סיליקון של 6 שקעים ולשים ממקפיא. מוס שוקולד : .להמיס בסיר 200 גרם שוקולד מריר רבע כוס מים וחצי כוס סוכר לתערובת אחידה . . להקציף שמנת מתוקה (250גרם) עם כף אינסטנס וניל לקצף יציב. .לאחד עם השוקולד . להמיס כפית ג'לטין עם 2 כפות חלב ולשים במיקרו לכמה שניות ולהוסיף לבלילה. . לזלף לתוך התבניות שקעים שציפינו קודם עם שוקולד ולהקפיא לשעה. מוס לבן: .להמיס 150 גרם שוקולד לבן ולהוסיף רבע כוס חלב. .להקציף שמנת מתוקה 250 גרם עם כף סוכר וכפית אינסטנס וניל לאחד עם בלילת השוקולד לבן .להמיס כף ג'לטין עם 2 כפות חלב לחמם במיקרו לכמה שניות ולהוסיף . לזלף על המוס שוקולד ולהקפיא שעה. לשחרר ולהגיש😊 מלכי בודיק❤