פשטידת ברוקולי חלבית
מאת: Anya Mazon, פורסם: 02/03/2016 | 05:33
תקציר המתכון:
פשטידת ברוקולי חלבית מושלמת
קטגוריה: פשטידות,
מספר מנות: 7,
זמן הכנה: 35 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
2 גדושות כף קמח תפוח
-
5-6 שן שיני שום
-
2 גדושות כף גבינה עמק מגורדת
-
2 גדושות כף גבינה בולגרית מגורדת
-
1 שקית אבקת אפיה
-
1 יחידה ברוקולי גדול
-
2 יחידה ביצים
-
250 גרם קוטג או גבינה לבנה
-
1 יחידה בצל לבן קצוץ
-
3-4 חתיכות קטנות לפי הטעם טיפה גבינת פטה כבשים
תבלינים
-
לפי הטעם קורט מלח
-
לפי הטעם כף אבקת מרק עוף פרווה
-
לפי הטעם קורט פלפל שחור
-
לפי הטעם קורט אורגנו
אופן הכנה
-
לבשל את הברוקולי עד להתרככות, לקרר ולשבור לפרחים
-
לערבב את שאר המרכיבים היטב ולחמם את התנור
-
לשים בתבנית חצי מכמות הברוקולי, חצי מהכמות הסמיכה מעליה את המחצית השניה של הברוקולי והמחצית השניה של התערובת הסמיכה
-
להכניס לתנור לחום בינוני עד להזהבה, בתאבון :)