לןגן

תפוחי אדמה פריכים בשום

מאת: לילך טייב, פורסם: 28/02/2016 | 00:52
תפוחי אדמה פריכים בשום

תקציר המתכון: טעים יאמי!

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שותפים היטב את תפוחי האדמה, חוצים אותם לחצי. מניחים את חצאי תפו"א בתבנית אפייה בינונית חד פעמית. יוצקים מעל שמן זית ומפזרים את השום, העלים הקצוצים, המלח ,הפלפל והפירורים, ומערבבים הכל יחד היטב.

  2. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוהה, 200 מעלות, למשך כ-45 דקות, עד שתפוחי האדמה מתרככים ומזהיבים.