לןגן

עוף בפירורים

מאת: לילך טייב, פורסם: 28/02/2016 | 00:39
עוף בפירורים

תקציר המתכון: מנת עוף חגיגית מתאימה לכל סעודה וכמובן מאוד מאוד טעיה!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בתוך שקית מזון קפוא גדולה, שמים את כל המרכיבים ולבסוף מוסיפים גם את העופות, ומטלטלים היטב, לעירבוב מלא ועד לציפוי העופות כולם.

  2. מעבירים לתבנית אפייה בינונית ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוהה, 200 מעלות, למשך 40 דקות, רצוי בטורבו ובלי שום כיסוי.