לןגן

קרואסון גבינה מבצק מלאווח

מאת: לילך טייב, פורסם: 27/02/2016 | 23:55
קרואסון גבינה מבצק מלאווח

תקציר המתכון: נשנוש טעים וקל להכנה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 40, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מפשירים את המלאווח כ-5 דקות. בינתיים מערבבים יחד את הגבינות עם המלח והפלפל השחור.

  2. מרדדים מעט כל עלה מלאווח כשהוא עדיין בין הניילונים, שמפרידות אותו באריזה, מסירים את הניילון שמעליו וחותכים אותו ל-8 חלקים, כמו שחותכים פיצה.

  3. מניחים כפית מהמלית בבסיס כל משולש ומגלגלים לכיוון השפיץ.

  4. מתיזים על כל קרואסון תרסיס שמן זית ומפזרים מעל שומשום.

  5. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, כ-25 עד 30 דקות, עד להזהבה.