תקציר המתכון: נשנוש טעים וקל להכנה
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 40, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
מפשירים את המלאווח כ-5 דקות. בינתיים מערבבים יחד את הגבינות עם המלח והפלפל השחור.
מרדדים מעט כל עלה מלאווח כשהוא עדיין בין הניילונים, שמפרידות אותו באריזה, מסירים את הניילון שמעליו וחותכים אותו ל-8 חלקים, כמו שחותכים פיצה.
מניחים כפית מהמלית בבסיס כל משולש ומגלגלים לכיוון השפיץ.
מתיזים על כל קרואסון תרסיס שמן זית ומפזרים מעל שומשום.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, כ-25 עד 30 דקות, עד להזהבה.