לןגן

ספגטי ברוטב עגבניות

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 27/02/2016 | 21:06
ספגטי ברוטב עגבניות

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הספגטי ע"פ הוראות היצרן ומסננים. מחממים בסיר את השמן זית מוסיפים את קוביות העגבניות ומטגנים 5 דקות עד לריכוך העגבניות, מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים, מוסיפים את רסק העגבניות והמים ומערבבים מבשלים את הרוטב עד שהרוטב מבעבע, טועמים ומשפרים תיבול. מוסיפים את הספגטי ומבשלים על אש נמוכה בערך חצי שעה.