קציצות בשר מטוגנות
מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 27/02/2016 | 20:43
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 10,
זמן הכנה: 30 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1/2 קילוגרם בשר טחון
-
2 כפית פפריקה מתוקה
-
3 שן שום קצוץ
-
1 יחידה פרוסת לחם שרוייה במים
-
1 יחידה ביצה
-
1 יחידה בצל קצוץ דק
-
3 כף פטרוזיליה קצוצה
-
1 כפית פלפל ששחור
-
1 כפית כמון
-
1/2 כפית כורכום
-
1 כפית מלח
-
קורט קינמון
-
1/4 כוס שמן קנולה לטיגון
אופן הכנה
-
בקערה שמים את הבשר הטחון, השום,בצל קצוץ, ותבלינים ומערבבים, סוחטים היטב את פרוסת הלחם ומוסיפים לעיסה מוסיפים את הביצה ומערבבים.
צרים קציצות שטוחות ומטגנים את הקציצות בשמן (לא חם מידי) עד להשחמה.