לןגן

קדרת עוף

מאת: ורד דרור, פורסם: 06/03/2015 | 13:16
קדרת עוף

תקציר המתכון: אצלינו מחליף חמין , אני משתמשת באורז מלא, ניתן בכל אורז אחר.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

חומרים

רוטב

אופן הכנה

  1. להניח את הבטטות הפרוסות על קרקעית הקדירה

  2. לבשל את האורז המלא בישול חלקי במיקרו, (אפשר גם אורז בסמטי או כל אורז אחר) לפזר בצורה שווה מעל הבטטות.

  3. לערבב את כל מרכיבי הרוטב בקערה, לשפוך 1/2 מכמות הרוטב באופן שווה על האורז.

  4. להניח את העוף מעל האורז

  5. לשפוך את שארית הרוטב

  6. לפזר מעל פרוסות בצל ובטטה פרוסה דק

  7. לכסות ולהכניס לתנור לשעתיים לפחות בחום בינוני,

  8. העוף יוצא רק ושחום, והאורז משחים ומקבל טעם של חמין