לןגן

נקניקיות סויה עם תפו"א ובטטה

מאת: מלכי בודיק, פורסם: 25/02/2016 | 23:09
נקניקיות סויה עם תפו"א ובטטה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 3, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצל ומטגנים עד להשחמה .מוציאים ומסננים מהשמן.

  2. חותכים את התפו"א והבטטה לקוביות.

  3. ממלאים סיר מים ומכניסים את התפו"א ,בטטה, תבלינים ומלח . מבשלים כ40 דקות עד שמתרכך.

  4. מוסיפים נקניקיות סויה חתוכות ומבשלים עוד 5 דקות..בתאבון