לןגן

לזנית גבינות

מאת: מלכי בודיק, פורסם: 25/02/2016 | 22:48
לזנית גבינות

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל בחמאה עד שמזהיב ולהוסיף את העגבניות ולבשל 5 דקות.

  2. להוסיף מלח , סוכר, אגוז מוסקט,רסק,ושמנת בישול ולבשל עוד שתי דקות.

  3. לסדר שיכבת עלי לזניה בתבנית קטנה ומעל זה לשפוך קצת מהרוטב. מעל הרוטב לפזר קצת מהגבינות וכן הלאה 3 שכבות.

  4. לסיים עם רוטב ולשים מעל פתיתי גבינה צהובה.

  5. לאפות 20 דקות מכוסה עם נייר כסף ועוד 10 דקות מגולה...