קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לטגן את הבצל בחמאה עד שמזהיב ולהוסיף את העגבניות ולבשל 5 דקות.
להוסיף מלח , סוכר, אגוז מוסקט,רסק,ושמנת בישול ולבשל עוד שתי דקות.
לסדר שיכבת עלי לזניה בתבנית קטנה ומעל זה לשפוך קצת מהרוטב. מעל הרוטב לפזר קצת מהגבינות וכן הלאה 3 שכבות.
לסיים עם רוטב ולשים מעל פתיתי גבינה צהובה.
לאפות 20 דקות מכוסה עם נייר כסף ועוד 10 דקות מגולה...