לןגן

סופלה

מאת: מלכי בודיק, פורסם: 25/02/2016 | 01:25
סופלה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממיסים בסיר שוקולד ושמן. מורידים מהאש

  2. מוסיפים לתערובת השוקולד סוכר, בייצים(אחד אחד לערבב) קמח ומלח

  3. מערבבים הכל לתערובת חלקה ללא גושים

  4. מזלפים לתוך תבניות קטנות לסופלה ואופים כ15 דקות . מוציאים כשהשוקולד עדיין רטוב מבפנים. (זהירות לא לייבש)