לןגן

עוגת ופלים בשכבות

מאת: מלכי בודיק, פורסם: 25/02/2016 | 00:14
עוגת ופלים בשכבות

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממיסים 100 גרם שוקולד חלב ומצפים תבנית סיליקון מקפיאים ל15 דקות

  2. שמים שיכבה של ריבת חלב ועל זה מסדרים ופלים . מעל הופלים ממיסים שוקולד לבן ועל השוקולד עוד שיכבת ופלים .

  3. על הופלים מסדרים שיכבה של קרם קרמל ועוד שיכבת ופלים.

  4. מסיימים עם שוקולד חלב מכניסים למקפיא ל20 דקות ומשחררים מהתבנית