לןגן

חציל על האש

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 22/02/2016 | 19:20
חציל על האש

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עוטפים את החציל בנייר כסף ואופים בתנור בערך חצי שעה או עד שהחציל מתרכך לחלוטין. לאחר שהתרכך חוצים את החציל לשניים ובעזרת כף מרוקנים את התוכן לקרש חיתוך קוצצים היטב את החציל הקלוי ומעבירים לקערה, מוסיפים שום קצוץ, מלח ומיונז ומערבבים, טועמים ומשפרים תיבול.