לןגן

סלט בורגול

מאת: אליה קלמנוביץ, פורסם: 20/04/2015 | 21:32
סלט בורגול

תקציר המתכון: סלט טעים שהוא בעצם הכל- דיאטטי וטבעוני, מתאים כמנת פתיחה או כארוחה שלמה, אפשר לאכול אותו בארוחת בוקר-צהריים-ערב, וכליווי בארוחות חלביות ובשריות!

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 7, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הבורגול לפי הוראות היצרן

  2. קוצצים את העלים הירוקים, הבצל הסגול והפלפלים לחתיכות קטנות ומוסיפים לבורגול המוכן

  3. לתערובת מוסיפים מלח פלפל ולימון לפי הטעם ואת האגוזים והחמוציות (מומלץ לקצוץ אותם גס)