לןגן

סלט חצילים מקורמל עם סילאן שקדים ובוטנים

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 20/02/2016 | 23:03
סלט חצילים מקורמל עם סילאן שקדים ובוטנים

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את קוביות החצילים מוציאים ושמים בקערה, חותכים את הבצל לרצועות ומטגנים עד להשחמה ומוסיפים לקוביות החצילים. מטגנים את הבוטנים והאגוזים. במחבט נפרדת שמים את הסילאן, רוטב סויה ומיץ לימון ומערבבים על אש נמוכה 2-3 דקות מוסיפים את הבוטנים, השקדים, החצילים והבצל ומבשלים בערך 5 דקות על אש בינונית מידי פעם לערבב. מוציאים מהאש ומקררים.