תקציר המתכון: אלו פתיתים תוצרת בית מהמטבח הטוניסאי שאימי ז"ל הכינה לנו לערב שבת
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה של הפתיתים: לערבב הכל ביחד ולהכין עיגולים קטנים כמו פתיתים, להניח על מגבת מטבח נקייה, ולהניח את הפתיתים ליבוש בערך כשעה עד שעתיים.
הכנת הרוטב: בסיר שמים שמן, כורכום, עלה כרפס, פלפל שחור, מרק עוף, מלח, חתיכות העוף והפתיתים, מוסיפים בערך 2 כוסות מים ומשלים על אש קטנה בערך חצי שעה.