לןגן

עוגת שמרים נוטלה

מאת: רותם לוי, פורסם: 20/04/2015 | 21:00
עוגת שמרים נוטלה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים את כל החומרים שמופיעים במרכיבים (לא כולל הנוטלה) לפי הסדר במיקסר עם וו לישה מספר דקות עד לקבלת בצק חלק

  2. לרסס את הבצק בקצת שמן ולכסות בניילון נצמד עד להתפחה

  3. לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק ל-8 עיגולים

  4. פותחים כל כדור מורחים בנוטלה ומגלגלים לרולדה

  5. לוקחים 2 רולדות ומסובבים את שתיהן יחד לצורת בורג

  6. מורחים בביצה מפזרים טיפה גבישי סוכר ושוקולד מגורד

  7. מכניסים לתנור לחום של 180 מעלות ל25 דק'

  8. כמה דקות לפני סיום האפייה מביאים לרתיחה על הגז - 3/4 כוס סוכר , 3/4 כוס מים וכפית גדושה של קינמון טחון

  9. איך שהעוגה יוצאת מברשים את העוגות בנדיבות מהסירופ החם ובתיאבון!! :)