לןגן

גולש מבשר הודו אדום

מאת: מירי גולני, פורסם: 20/02/2016 | 08:19
גולש מבשר הודו אדום

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מזהיבים את הבצל.

  2. מוסיפים את הבשר ומבשלים כ- 1/4 שעה עד שהבשר משנה את צבעו

  3. לפזר את הקמח על הבשר ולהמשיך ולערבב עד שקמח נטמע ברוטב

  4. לפזר את הפפריקה ושאר התבלינים ולהמשיך ולערבב. להיזהר לא לשרוף את התבלינים, לטעום ולשפר טעמים

  5. לשפוך לסיר מים רותחים שיכסו את הבשר עד ל-3/4 מגובהו. לבשל כ-3/4 שעה עד שהבשר רך והרוטב הצטמצם במהלך הבישול לערבב מדי פעם את הבשר ולבדוק שהרוטב לא נדבק לתחתית הסיר

  6. הוספתי לסיר 3 תפוחי אדמה ובישלתי אותם ביחד עם הבשר - לא חובה. הטעם גן עדן כי תפוחי האדמה סופגים את טעם הרוטב