לןגן

שבלולי פיצה יאמי

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 20/04/2015 | 15:59
שבלולי פיצה יאמי

תקציר המתכון: שבלולי פיצה אישיות יאמי

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים לבצק

רכיבים לרוטב

רכיבים לתוספות

אופן הכנה

  1. שמים בקערת המיקסר קמח ושמרים ומערבבים לאחר מכן את שאר החומרים את המים בהדרגה אם רואים שהבצק דביק מוסיפים כל פעם כף קמח ואם רואים שיבש מוסיפים כל פעם טיפה מים עד לכדור חלק ויפה ומתפיחים שעה.

  2. לבינתיים שמים בקערית את כל חומרי הרוטב . וגם את התוספות לחוד.

  3. שהבצק תפח מחלקים לשני כדורים כל כדור פותחים על שיש מקומח שמים רוטב ותוספות ומגלגלים לרולדה הדוקה חותכים פרוסות ומניחים על נייר אפייה במרווחים.

  4. אופים על 200 מעלות אפייה רגילה 15 דקות.

  5. (: