לןגן

עוף עם סילאן בתנור

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 14/02/2016 | 13:10
עוף עם סילאן בתנור

תקציר המתכון: עוף שמכינים בחמש דקות ויש ארוחה מושלמת וטעימה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 3 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בתבנית שמים את הירכיים ואת תפו"א הפרוסים לפרוסות. שופכים מעל את הסילאן ושמן זית ומערבבים. מכסים בנייר כסף ואופים בחום 180 מעלות בערך 3 שעות. בודקים מידי פעם שהעוף מוכן וקיבל צבע זהוב יפה. מוציאים את נייר הכסף סמוך להגשה ומשאירים בתנור להשחמה מעט. יאמי.....