לןגן

פשטידת בצל מעט פיקנטית

מאת: מירי גולני, פורסם: 13/02/2016 | 21:03
פשטידת בצל מעט פיקנטית

תקציר המתכון: מתכון בהשראתה של מורתי הוירטואלית פירגה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להזהיב את פרוסות הבצל. להוסיף את שאר המצרכים.

  2. לצקת את התערובת לתבנית חד פעמית בגודל 26. אם רוצים שהפשטידה תהיה גבוהה יותר. ניתן לאפות בתבנית בגודל 24.

  3. לפזר על הפשטידה את פירורי הלחם.

  4. לאפות כ- 40 דקות עד שהפשטידה מוכנה. לבדוק בשיטת הקיסם.