קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 25, זמן הכנה: 45 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
שמים בקערה את השוקולד והשמן וממיסים במיקרו. מוציאים מהמיקרו מוסיפים את הסוכר ומערבלים, מוסיפים את הליקר והביצים ומערבלים. מוסיפים את הקמח בהדרגה לשוקולד המומס ומערבבים.
יוצקים לתבנית משומנת את הבלילה ןמפזרים מעל את השוקולד ציפס.
מכניסים לתנור ואופים בחום בינוני בערך 45 דקות או עד שקיסם עץ הננעץ בתוכו יוצא יבש.
חותכים לריבועים ומקררים בתבנית. טעים ונימוח בפה.