לןגן

עוגת תפוזים

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 09/02/2016 | 08:33
עוגת תפוזים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 15, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה נפרדת מנפים את הקמח עם אבקת אפיה ומערבבים. מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר, מוסיפים את החלמונים וממשיכים להקציף, להנמיך את ההקצפה מוסיפים השמן וסוכר וניל וממשיכים להקציף, לאחר מכן מוסיפים מיץ תפוזים וקמח המעורב עם אבקת אפיה, ומקציפים עד לקבלת בלילה חלקה. משמנים תבנית אפיה עגולה ושופכים לתוכה את הבלילה. אופים בחום בינוני בערך 25-30 דקות או עד שקיסם עץ הננעץ בתוכה יוצא יבש. עוגה קלה טעימה ואוורירית.