לןגן

גולאש אדום

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 18/04/2015 | 17:35
גולאש אדום

תקציר המתכון: גולאש טעים ברמות

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים סיר מטגנים את הבשר לשעה . לוקחים סיר מטגנים בצל עד לשקיפות אחר כך מכניסים את הגזר, והגמבה והקוביות תפוח אדמה, ומטגנים 5 דקות מוסיפים את הבשר והתבלינים, והרסק ,והמים, מערבבים טוב טוב מרתחים ומנמיכים לשעה וחצי.