לןגן

סלט סלק

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 18/04/2015 | 16:42
סלט סלק

תקציר המתכון: סלט סלק גם טעים וגם בריא

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 7, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים את הסלק עוטפים כל אחד בנייר כסף ושמים בתבנית מרובעת חד פעמי ומכניסים לתנור ל200 מעלות בתוכנת גריל שעה דוקרים עם סכין לדעת אם זה מוכן ואם לא מוכן משאירים עוד חצי שעה.

  2. אחר כך מחכים שיתקרר וחותכים לקוביות או איך שבא לכם מתבלים טועמים אם חסר מלח להוסיף..שמים בקופסא ולמקרר.

  3. (:

  4. מי שרוצה יכול להוסיף עירית קצוצה.