לןגן

תפוח אדמה ממולא

מאת: שני שרביט, פורסם: 08/02/2016 | 16:03
תפוח אדמה ממולא

תקציר המתכון: תפוח אדמה ממולא .. טעים ברמות.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. תפוח אדמה ממולא. לקלף תפוח אדמה ולחתוך באמצע להוציא את כל הבפנים של התפו"א ולשמור! לתערובת: חצי קילו בשר טחון פטרוזליה קצוצה כוסברה קצוץ פפריקה מלח פלפל בצל מגורד 5 שיני שום ואת כל הבפנים של התפוח אדמה לשים בתערובת. לערבב ... למלאות את התפוח אדמה בבשר .. לרוטב לטגן בצל , 2 כוסות מים חמים 2 כפות אבקת עוף כפית פפריקה מתוקה כפית פפריקה חריפה ( לא חייב מי שאוהב חריף) חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי קופסה עגבניות מרוסקות.. להניח את כל התפוחי אדמה, אם נשאר בשר אפשר לעשות קציצות ולשים בסיר . מעל לפזר פטרוזיליה יבשה ( תבלין) להנמיך את האש, לכסות וכל כמה דקות לקחת עם כף מהרוטב. ולשפוך על התפוח אדמה. אם חסר נוזלים אפשר להוסיף עוד כוס מים בתאבון.