קטגוריה: דגים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לשטוף את הדג ולחתוך לפרוסות. לרפד תבנית אפיה בגבעולי הפטרוזיליה, להניח מעל את פרוסות הדג, לקלף את הגזר ולחתוך לעיגולים, לחתוך את הגמבה לרצועות, לחתוך את הפלפל החריף לעיגולים, את הלימון לפרוס לפרוסות, את הכל שמים בתבנית מוסיפים את השום מעל הדג והירקות. בקערה שמים פפריקה מתוקה, מלח, שמן ומים מערבבים לרוטב אחיד, שופכים את הרוטב על הדגים. מכסים בניר כסף ואופים בתנור בחום בינוני למשך 20-25 דקות. מוציאים את נייר הכסף ואופים עוד 5 דקות. מגישים ואוכלים עם חלה טרייה. טעים מאד