לןגן

פשטידת פסטה

מאת: אליה קלמנוביץ, פורסם: 18/04/2015 | 12:18
פשטידת פסטה

תקציר המתכון: פשטידת פסטה שנולדה בטעות משאריות, מתאימה לילדים, לארוחות ערב קלילות ופשוטה כל כך להכנה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 50 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מרכיבים לרוטב

תבלינים

אופן הכנה

  1. מבשלים חבילת פסטה לפי הוראות היצרן ומסננים (רצוי פסטה מסולסלת (בורג) )

  2. הכנת רוטב האלפרדו: בסיר מחממים את החמאה, וכשהיא חמה מוסיפים את הפטריות והמלח ומאדים מספר כדקה- שתיים

  3. אחרי האידוי מוסיפים את השמנת לבישול ואת שאר התבלינים (במידה ואת\ה רוצים רוטב סמיך אפשר בחצי כוס מים לערבב כף קדושה של קורנפלור ולהוסיף לשמנת כשהיא רותחת ולבחוש כל הזמן את התערובת)

  4. כשהפסטה והרוטב מוכנים, לשים את הפסטה בתבנית וליצוק מעליה את הרוטב. בשלב זה אפשר להוסיף מגוון תוספות כיד הדמיון- עגבניות, גבינות קשות, זיתים, תירס..

  5. להכניס לתנור לחום של 180 בערך 30 דקות (כשהפסטה למעלה "קלויה" מעט)