תקציר המתכון: עוגיות סולת במילוי תפוחים מקורמלים תבולים בסירופ הל
קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 45 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
תפוחים מקורמלים: מניחים במחבת את התפוחים הסוכר, סוכר וניל והקינמון מערבבים היטב ומבשלים על אש קטנה ד'ק, מגבהים את הלהבה לאש בינונית ומבשלים עוד ד'ק(לא לשכוח לערבב מידי פעם), מורידים מהאש ונותנים לתערובת להתקרר קצת
הכנת הבצק עוגיות:לקחת מהבצק כדור בגודל פינג פונג. לשטח אותו בין שתי כפות הידיים לעובי של 2 מ"מ וקוטר של 6 -ס"מ לערך (מי שרוצה שיעשה זאת בעזרת מערוך) להניח כפית מהמילוי. לאסוף את שולי הבצק כלפי מעלה. להדק להפוך וליצור צורה מאורכת. לשים על נייר אפיה. לחורר במזלג מלמעלה. להכניס לתנור שמחומם מראש ל-170 מעלות ולאפות כ-30 דקות עד הזהבה.
להוציא ישר ולבשל בסירופ באש כ-2 דקות לכל עוגיה. להוציא ולהניח בצלחת.