לןגן

פירה כרובית

מאת: Anya Mazon, פורסם: 17/04/2015 | 15:17
פירה כרובית

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את פרחי הכרובית במים ומלח כ-10 ד'ק

  2. שופכים את המים כל המים(דרך מסננת) ומבשלים שוב את הפרחי כרובית רק שהפעם בחלב מבשלים כ20-25 ד'ק עד להתרככות מוחלטת של הכרובית

  3. מורידים מהאש משאירים כוס, כוס וחצע מהחלב ואת שאר החלב שופכים, מעבירים את הכרובית והכוס חלב למיקסר מוסיפים מלח לפי הצורף פלפל וחמאה עד שנוצרת תערובת אחידה של מחית/פירה/קרם, מגישים, בתאבון :)