לןגן

סלט פטריות חם

מאת: Anya Mazon, פורסם: 17/04/2015 | 14:27
סלט פטריות חם

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 2, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים שמן קנולה במחבת ומוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים אותו 2 ד'ק

  2. חותכים את הפיטריות ומוסיפים לבצל, מטגנים הכל ביחד כ7-8 ד'ק

  3. מוסיפים את המחמאה והתבלינים ומטגנים עוד 5 ד'ק

  4. מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים עוד 2-3 ד'ק

  5. מעבירים לצלוחית ומגישים חם, בתאבון