לןגן

סלמון בתנור

מאת: Anya Mazon, פורסם: 17/04/2015 | 13:28
סלמון בתנור

תקציר המתכון: מתכון קל וטעים..

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 2, זמן הכנה: 45 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל200 מעלות

  2. מורחים על פרוסות הדג את השמן זית מלח והפלפל

  3. שמים חצי כפית מחמאה עם כל פרוסת דג

  4. מכסים את התבנית עם הדגים בנייר כסף ומכניסים לתנור על חום של 180 מעלות ל-25 ד'ק

  5. מורידים את הנייר כסף ואופים עוד 15-20 ד'ק עד להזהבה

  6. מוציאים מתנור סוחטים קצת מיץ לימון שמים את פרוסות השום ומגישים