לןגן

בון

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 16/04/2015 | 19:59
בון

תקציר המתכון: בון של הפרסים

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 50 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים אטריות.. ושופכים למסננת...שוטפים במים קרים וממליחים...שמים שמן בכמות נדיבה בסיר.. עם כפית כורכום...מחממים...מחזירים את האטריות.. לסיר ומערבבים...מכסים מכסה במגבת...מנמיכים אש לנמוך...ומשאירים עד שהתחתית מתקשה.. בערך חצי שעה ומתרוממת לבד...מוציאים את האטריות לקערה...ואז את תחתית הבון...האטריות טעימות מאוד...גם כתוספת...והבון מהמם!!!...סיר טפלון