לןגן

מרק תימני

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 16/04/2015 | 19:53
מרק תימני

תקציר המתכון: מרק תימני טעים בטירוף

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים סיר גדול של מים לאחר הרתיחה מכניסים עוף מנוקה.. עם כף מוציאים את הלכלוך שמתבצר למעלה מהעוף.. מוסיפים גזר חתוך לעיגולים...צרור כוסברה קשורה...בצל שלם...ראש שום שלם...וסלרי חתוך גס כולל הגבעולים.. ותפוחי אדמה...מקולפים וחתוכים...2 כפות חוואיג'...כפית שטוחה פלפל שחור ..מלח וכף אבקת מרק....שעה וחצי אש בינונית!!להוסיף מים במידת הצורך לטעום ולתקן טעמים