לןגן

ספגטי

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 16/04/2015 | 19:26
ספגטי

תקציר המתכון: ספגטי טעים טעים לארוחת צהרים

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח ספגטי לפי הוראות יצרן...ולסנן ולשטוף....בסיר לשים כמות נדיבה של שמן...2 קופסאות רסק עגבניות קטן....לערבב טוב טוב...להוסיף פפריקה חריפה...מלח.. רבע כוס מים...לתת ערבוב לאיחוד...כפית פלפל צ'ומה...לערבב להוריד מהגז ואז לכתוש 3 שיני שום...להוסיף את הספגטי ולערבב...