לןגן

טבעות בצל

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 16/04/2015 | 19:12
טבעות בצל

תקציר המתכון: טבעות בצל בטמפורה פשוט וטעים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה...1 כוס קמח...1 ביצה...חצי כוס מיי סודה...למי שאין מיי סודה...לשים חצי כוס מים...עם רבע כפית אבקת סודה לשתייה...כפית מיונז...כפית פפריקה...לערבב טוב.. לתערובת טיפה דלילה...לא מיימית....להניח בצד....לחתוך 2 בצלים לטבעות ולהפריד ביניהם...לשים בתערובת הקמח שיהיו מכוסים...בצלחת אחרת לערבב פירורי לחם רגילים עם פירורי לחם יפניים...לטבול.. ולטגן בשמן דיי עמוק...להפוך שמזהיב...