לןגן

ג'חנון

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 07/02/2016 | 13:06
ג'חנון

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את הקמח המנופה מוסיפים את שאר החומרים ולשים לבצק יפה וחלק. לחלק את הבצק ל-10 כדורים לשפוך מעל את השמן לכסות ולהניח למשך הלילה. אפשרי גם לכמה שעות.

  2. כל כדור לפתוח לעלה דק ולמרוח בשמן את העלה.

  3. את העלה המרוח בשמן לגלגל לצורה של ג'חנון. להניח בתוך הסיר של הג'חנון את כל הג'חנונים שגילגלנו. להכניס לכל הלילה בחום של 100 מעלות. בתיאבון ובהצלחה