לןגן

דגים חריפים אש

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 16/04/2015 | 18:21
דגים חריפים אש

תקציר המתכון: דגים חריפים אש חובה על שולחן שבת

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לסדר בסיר פרוסות עגבניות...ופרוסות גמבות...לפזר שיני שום מראש שלם...ו 2 פלפלים חריפים.. למי שאוהב חריף שיחרוץ בפלפלים...להניח את הדגים.. אני משתמשת בפילה מושט...לערבב 3/4 כוס שמן עם 2 כפות פפריקה מתוקה בשמן.. ולשפוך מעל כל הסיר...לפזר מלח ופלפל וצרור כוסברה חתוכה גס...לסגור מכסה.. אש גבוהה עשר דקות...להוסיף קופסאת חומוס מבושל בשימורים.. ושטוף...וחצי כוס מים רתוחים...להנמיך לאש נמוכה עשרים דקות..!!!!