לןגן

קבב כבש

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 16/04/2015 | 18:03
קבב כבש

תקציר המתכון: קבב כבש הכי טעים שיש

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חצי קילו כבש טחון פלוס שומן...צרור פטרוזיליה קצוצה.. בצל גדול קצוץ.. כף שמן זית...חצי כוס מי סודה.. מלח ופלפל.. לשים במקרר שעתיים...לשמן נייר אפיה בשמן זית.. ולהניח קציצות...להכניס לתנור חום גבוה עשר דקות...להנמיך מעלות לעוד עשר דקות