קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 25 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
פורסים את הבצל לטבעות דקות ומניחים בצד.
בסיר לא גדול על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן כ - 2 דקות
כשהשמן חם ומתחיל להעלות אדים מוסיפים את טבעות הבצל ומטגנים תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד שהבצל הופך לשקוף.
כשהבצל הופך לשקוף מסננים את הפטריות מהנוזלים, מוסיפים לסיר ומערבבים.
מוסיפים כפית שטוחה כורכום, חצי כפית מלח, כף אבקת מרק עוף, חצי כפית פלפל שחור גרוס, חצי כוס מים רותחים, מערבבים, מבשלים 15 דקות ומכבים להבה.