לןגן

עוגת קוקוס בציפוי שוקולד

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 06/02/2016 | 13:09
עוגת קוקוס בציפוי שוקולד

תקציר המתכון: קוקוס ושוקולד שילוב מנצח

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה מקציפים ביצים סוכר סוכר וניל עד לאיחוד ואז מוסיפים שמן וקרם הקוקוס ומערבבים ולסוף מוסיפים את הקמח והקוקוס ובוחשים . משמנים 2 תבניות אינגלייש קייק ומחלקים את התערובת לשניהם ואופים בחום 180 מעלות 10 דקות מראש ל35 דקות.. לקשט בקוקוס

  2. אחרי שהעוגה מתקררת ..לשפוך את הציפוי..על הגז לשים את השוקולד והחלב ולערבב עד לסמיכות.