פסטה ברוטב שמנת פטריות
מאת: סטלה פסטרנק, פורסם: 05/02/2016 | 08:35
קטגוריה: פסטה,
מספר מנות: 4,
זמן הכנה: 20 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 כפית אבקת שום
-
1 כף אבקת מרק עוף פרווה
-
2 קופסא שימורי פטריות
-
1 יחידה בצל גדול קצוץ
-
1/2 כוס מים חמים
-
10 שן שום כתוש
-
500 מיליליטר שמנת לבישול
-
1/2 חבילה פסטה פפרדלה
-
1 יחידה מלח
-
1 יחידה פלפל
-
2 כף מרק פטריות
-
1 כפית איטלקי
-
1/2 כפית בזיליקום יבש
-
20 גרם חמאה
-
100 גרם גבינה מגורדת
אופן הכנה
-
בסיר שמים את החמאה עד שהיא נמסה. מוסיפים את הבצל ומזהיבים. מוסיפים את השום והפטריות ומשחימים. מוסיפים שמנת לבישול ואת כל התבלינים. מורידים לאש הכי קטנה ומבשלים עד לרתיחה. מוסיפים את המים מערבבים ומוסיפים את הגבינה. מוסיפים את הפסטה המוכנה ומערבבים לאיחוד