לןגן

פסטה ברוטב שמנת פטריות

מאת: סטלה פסטרנק, פורסם: 05/02/2016 | 08:35
פסטה ברוטב שמנת פטריות

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר שמים את החמאה עד שהיא נמסה. מוסיפים את הבצל ומזהיבים. מוסיפים את השום והפטריות ומשחימים. מוסיפים שמנת לבישול ואת כל התבלינים. מורידים לאש הכי קטנה ומבשלים עד לרתיחה. מוסיפים את המים מערבבים ומוסיפים את הגבינה. מוסיפים את הפסטה המוכנה ומערבבים לאיחוד